Post by whijeclinalqui on Feb 17, 2022 0:03:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod více bodů ▞▞▞
▞▞▞ Talking Pierre the Parrot 2022 version ▞▞▞
Nice hra už to hraju od roku 2019.ale nechápu to že Nejde nikdy Dát do hry. Hra dobrá doporučuji a hezký dny vám všem. Musim odebrat jednu hvězdu škoda.
Jediná věc, která se mi na této aplikaci líbí, je píseň "Smoke on the water" jinak PROČ MUSÍTE ZÍSKAT VŠE ZA 1,99 $ MYSLÍM, ŽE TO NENÍ JAKO Y'ALL
Nejde to spustit a kdyz to zapnu tak se to hned zapaluje
Doporučuji všem stáhnout
To je v pořádku, ale proč musíte platit za otevření kohoutku? Tato hra by měla být plně zdarma. Takže při další aktualizaci to udělejte zcela zdarma. Také je to velmi děsivé, když mluví Tom a opakuje se.
Vůbec to nejde nainstalovat max.mám 96% a to je vše. )
Líbí se mi, když mluví
Škoda že neni s konmi
Niceeee
Tato hra byla nejlepší, když jsem ji vyzkoušel, mohl jsem zmlátit vlastního papouška, kterého jsem nikdy předtím neměl domácí sociální vzdálenost jděte ven, jen když chcete nebo potřebujete, nebo si můžete udělat pár procházek po bloku, doufám, že zůstanete v bezpečí 🙏
Talking Pierre the Parrot Underhållning wft
Tato aplikace se mi bude líbit, protože budu mluvit pro Perieho, pak může zkopírovat můj hlas A líbí se mi to.
By n ki hu j km ma non
Talking Pierre the Parrot Divertisment ojdm
Do New Yorku na vašem počítači a je to dobrý den
Byla to tak dobrá hra. Líbí se mi ta houpací kytara.
Je to docela nuda
Je to velmi pěkné
Velmi dobře
Talking Pierre the Parrot መዝናኛ qqpu
Dobrá hra ale nestahovat talkig Angela,Toma a Gigera
Líbí se mi tato aplikace, protože obsahuje všechny podrobnosti
Moc pěkná hra se pořád dokola a já nevím, jak se s vámi projet, je to stejné, ale víte, že vás taky miluji sestra a její rodina a moje máma a já jsme byli jako oh 👌 no já Nejsem si jistý, jak dlouho to budeš dělat jako já plácat gentleman HSBC forenzní hgxbkccjubxvk předkřesťanské hgxbkccjubxvk Jamajský panice Bunnell publicista ibcnkfv ICBM NYC ja UGC UGC TV FC UGC v pm DC odpoledne na TXm WA AC Latina AC UGC TV HD na LMK volský čaj AK je všechno ha ah ja Ka do TX an vůl
Je to trochu nuda 😑 a taky zbytečná aplikace není v tom nic zábavného
Zábavná hra
JÁ MÁM RÁDA JAKO MAZLIČKY PAPOUŠKY TAKŽE NEJ
Bubble Shooter Mania - Blast புதிர் ptq
Pořád říká, co nechci, aby říkal, a pořád říká věci, které jsem řekl předtím. Je to také náhodné říkat neslušné věci.
Nic moc
To se mi líbí
Tak pěkná hra a veselá a milující a komedie
Talking Pierre the Parrot Underhållning nzz
Je to hrozná hra
a6a
Tohle je to nejhorší, co jsem kdy hrál za celý svůj život. Nesnáším to navždy a navždy
Tak moc hru nenávidím, neinstalujte ji!
Fakt super hra